Fotograf i Stevns

  • Få gratis 3 fotograf tilbud i Stevns
  • Udfyld online formularen på mindre 3 minutter
  • Spar 25 procent på en godkendt fotograf

Få 3 tilbud

Fotograf i Stevns

16. november 2017. Har du brug for en godkendt fotograf? Så er du havnet på det helt rigtige website. På Fototilbud.dk får du gratis og enkelt to-tre konkrete tilbud fra autoriserede fotografer i Stevns by, som meget gerne vil byde på din fotograf opgave. Der er uanset om du mangler guldbryllupfotos, familiebilleder eller noget helt fjerde.
Det eneste du skal er at udfylde skemaet online på ca 8 minutter og fortælle, hvilken type fotos du ønsker. På max. 29 timer, modtager du skræddersyede tilbud fra 3 energiske fotografer fra Stevns by. Du afgør selv, hvilket tilbud du vil acceptere. Hvis ingen af ​tilbuddene er tilfredsstillende, kan du selvfølgelig takke nej til alle tre henvendelser.
Vores tilbud er gratis og uforpligtende - enklere bliver det næppe. Fotograferne konkurrerer om din opgave og derfor får du det optimale beslutningsgrundlag og de stærkeste tilbud. På denne måde kan du spare næsten 15% i forhold til den pris, du ville få, hvis du selv var nødt til at indhente tilbud hos forskellige fotografer.

Fotograf Stevns priser

Her er nogle konkrete råd til dig, der skal have en fotosession. Du kan godt medtage outfit og udstyr mv. Er du ikke sikker på, hvad du skal fotograferes i, så medtag gerne flere sæt tøj så fotografen kan vejlede dig med at finde det outfit, som matcher bedst til situationen.
Matchende kulører i dæmpede toner og pastelfarver virker rigtig godt, og tøj med lyse toner medfører også gode effekter. Husk at undgå tøj med anmasende mønstre og tegninger, der medfører for meget distraktion. Medbring også gerne legetøj genstande for eksempel personlige genstande eller andreejendele, du synes om. Afsæt tilstrækkelig tid og gå uden om stressende aktiviteter den dag.
Det er vigtigt, at have rolige forældre, hvis det er børn eller babyer, der skal fotograferes. Fotografering sker på barnets vilkår. Så en del af tiden anvendes til at give barnet mad, underholdning og en del ventetid. Det er ofte kompliceret at holde et barns fokus. Hvis du kan så forsøg at holde dit barn vågen op til fotosessionen og i bilen på vej til Stevns fotografen.

Spar nemt op til 25%

Når foto-sessionen er afsluttet, får du mulighed for stille og roligt at vurdere og udvælge de billeder, du ønsker. Du skal huske, at farver og kontrast kan skifte meget fra skærm til skærm. Udvælg derfor billederne efter f.ex. motivet, udtrykket osv og se mindre på farverne. Når du har udvalgt dine fotos, vil fotografen farvekorrigere og optimere alle billeder for optimalt resultat.
Gravide kvinder er smukke kvinder! Dette er en spændende periode i dit liv, hvor nyt liv er på vej. Husk at kontakte fotografen i god tid. Du vil få billeder, der bliver en vigtig del af din familie og ikke mindst babyen, som I vil værdsætte, resten af livet.
Få 2-3 attraktive tilbud på seriøs fotografering i Stevns-området - gratis og enkelt. Du indtaster blot dine ønsker og modtager derefter tre lokale tilbud fra vores godkendte
firmaer i Stevns, som gerne vil udføre din foto opgave. Få op til 3 skræddersyede tilbud allerede i dag før du kommer fra det. Har du ikke overskud nu så husk at gemme et bogmærke på dette site.

Få 3 tilbud


Eksempler på fotograf i 4660 Stevns
Fotograf Rudy Hemmingsen
Hærvejen 1
4660 Store Heddinge
CVR: 25579097
Hjemmeside
P-E Fotolab
Rengegade 8 A
4660 Store Heddinge
CVR: 10057906
Hjemmeside
Claudia Vega
Arnøje Bygade 14
4660 Store Heddinge
CVR: 35794514
Hjemmeside